Despre noi

MyToner.ro este magazin online dedicat consumabilelor pentru imprimante si multifunctionale laser.
Magazinul este orientat in mod special catre clientii din Constanta, dar nu numai. Cartusele de toner compatibil se pot livra in toata tara prin curier.
 
Pe Mytoner.ro gasiti cartuse toner compatibil pentru imprimante si multifunctionale laser dar gasiti si servicii de reincarcare a cartuselor folosite.
Prin aceasta oferta venim in intampinarea nevoilor clientilor nostri, in conditiile de criza economica accentuata, de a reduce costurile de printare in business-ul lor.
 
Pentru orasul Constanta este suficienta comandarea pe site a unui cartus de toner  sau a unei reincarcari si dupa confirmarea solicitarii, un reprezentant al companiei noastre se va prezenta la sediul clientului pentru livrarea comenzii. 
 
Magazinul MyToner.ro este gestionat si administrat de Network Systems Solutions srl, membra a grupului de firme Network Systems din Constanta (www.net-sys.ro), grup ce are peste 12 ani de experienta in domeniul echipamentelor office de copiere/ printare.
 
Network Systems Solutions srl este infiinta in 2007 si este certificata inca din iunie 2008 ISO 9001 - IQNET.
 
Network Systems Solutions S.R.L presteaza urmatoarele activitati:
 * Comercializare echipamente office; multifunctionale alb/negru & color, A4/A3.
 * Comercializare consumabile si piese de schimb pentru  echipamente office.
 * Service echipamente office.

Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania.

Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie.

Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre.

Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra.